Om oss

Vi er en familie på tre som har fått gokart-bastillen under huden. Etter at vi selv fikk en aktiv gokart-fører som reiser rundt i landet og konkurrerer, har vi gjort opp et ønske om at flere skal ha muligheten til å gjøre det samme. Å sitte fem små centimeter over asfalten og kjenne adrenalinet og konkurranseinstinktet er nemlig noe helt eget.

Vi kan tilby drop-in, og vi setter opp muligheten til å kunne leie banen for større og mindre grupper. Det være seg utdrikkingslag, bursdager, bedrifter og vennegjenger som ønsker seg en litt annerledes dag med noen fartsfylte timer. Dette er en sport som passer de fleste!

Vi startet opp utleien av gokart i flotte Malmedalen våren/sommeren 2020, og har siden hatt mange ivrige kunder innom. Ta turen innom dere også, så får dere en opplevelse fyllt av fart, spenning og moro! Velkommen!

Kontakt oss

Om banen

Banen ble åpnet 18. august i 2001. Den er 1034 meter lang og har en maks bredde på 8 meter, så her er det muligheter for å utfordre seg selv og venner med utleiekartene.

På denne banen blir det kjørt treninger for både gokart og mc, det har blitt arrangert regionale løp og også NM i formel-K (gokart).

Vi har et eget klubbhus med kjøkkenfasiliteter og oppholdsrom og vi har et godt sanitæranlegg. Det er også en egen garasje på banen og bra med parkeringsmuligheter.

Her finner du oss